3 ознаки недоглянутої жінки очима чоловіків, і як можна виправити ці моменти

Багато хто з нас вже начитався про ознаки недоглянутої жінки: починаючи від бруду під нігтями, закінчуючи чистотою волосся. Жіночий блог https://agrolait.com.ua пропонує вашій увазі найкращі поради щодо догляду за собою.

Але подібні «ознаки» — це навіть не питання доглянутості, тож пропонуюмо не зупинятися на таких банальних моментах.

Не секрет, що більшість чоловіків звертає увагу на доглянутих жінок. Але їхнє сприйняття прекрасного різниться з нашим. Здебільшого чоловіки не будуть розглядати під мікроскопом ваш манікюр і відважувати компліменти щодо незвичайного дизайну.

3 ознаки недоглянутої жінки очима чоловіків, і як можна виправити ці моменти

«Покращайзинг»

Здебільшого, чоловіки, нейтрально реагують на наші маленькі б’юті-хитрощі.

Але ми прагнемо виглядати доглянуто в першу чергу для себе, і за тим, що ми покращили, необхідно стежити. Тому що в іншому випадку це може набути неохайного вигляду.

Наприклад, нарощені вії можуть справді зробити наші очі більш виразними і вони привертатимуть увагу чоловіків. Але якщо ви не робите корекцію або неправильно знімаєте нарощені вії, їх зовнішній вигляд починає псувати нашу зовнішність. Вії різної довжини із залишками клею створюють не найкраще враження.

Отже, якщо ми вирішили себе перетворити якимось чином, то важливо розуміти, що, зрештою, за цим доведеться стежити. І не так важливо, що це: нарощені вії, ламінування або фарбування волосся.

3 ознаки недоглянутої жінки очима чоловіків, і як можна виправити ці моменти

Макіяж

Безумовно, макіяж може прикрашати жінку та підкреслювати її достоїнства, але так само він може працювати проти нас.

І якщо чоловіки не наголошують на тому, який макіяж ми наносимо, то неохайний макіяж буде помітний усім.

Нестандартні відтінки (сіро-синій, сірий фіолетовий, червоний і т.д.), які можуть розтушовуватися в бруд, найкраще не використовувати, якщо ви не впевнені в тому, що зможете це гарно обіграти. Справа в тому, подібні відтінки надають обличчю втомленого і нездорового вигляду.

Для створення ефекту красивої та доглянутої шкіри найкраще підійдуть відтінки у вашій натуральній гамі. Нехай вони не будуть так очевидно, але належний результат це принесе.

3 ознаки недоглянутої жінки очима чоловіків, і як можна виправити ці моменти

Постава

Для чоловіків не такі важливі наші нігті та волосся (де б воно не росло), як наша постава. Справа в тому, що людина з прямою поставою виглядає набагато краще, ніж той, хто постійно ходить з опущеними плечима і головою.

Це відбувається на невербальному рівні. Але так влаштований наш мозок.

Коли людина сутулиться, то наш мозок сприймає це як сигнал невпевненості в собі, а значить ні про яку доглянутість і привабливість мови йти вже не може.

За нашою поставою можна багато дізнатися: характер, звички і навіть те, наскільки людина впевнена в собі і стежить за собою.

Правильна постава говорить про те, що людина молода і стежить за здоров’ям, впевнена в собі і готова йти на контакт. Для багатьох це є важливим аспектом.

Правильна постава вигідно підкреслює нашу фігуру, дозволяє тримати тіло в тонусі, одяг виглядає краще. Доглянутість вона найчастіше зчитується саме у таких неочевидних моментах.

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *