Шкіра просто сяє здоров’ям і красою: простий спосіб привести пористу, зрілу шкіру до ладу

Бездоганно красива, гладка і молода шкіра – саме цього ми з вами намагаємося досягти, коли купуємо всілякі косметичні зілля, які продаються в косметичних магазинах.

Сьогодні ми, та жіночий блог led-opt.com.ua хочемо поділитися способом догляду за жирною, пористою шкірою з розширеними порами.

У мене досить непроста історія боротьби з розширеними порами, але з появою деяких косметичних продуктів у моєму арсеналі ситуація стала набагато кращою. Цей догляд дуже простий, але після нього шкіра дійсно покращується, кератинові нитки стають непомітними, а про камедон можна забути.

За пористою шкірою з розширеними порами складно стежити та підтримувати її красу. Особливо влітку. Але все можливо, давайте розповім про все по порядку.

Шкіра просто сяє здоров'ям і красою: простий спосіб привести пористу, зрілу шкіру до ладу

Крок 1

Насамперед найкраще звернути увагу на всілякі гідрофільні олії та бальзами.

Як тільки ці продукти з’явилися у нас на прилавках у магазинах, я зрозуміла що таке чиста шкіра.

Якщо чесно, раніше я просто не вилазила з кабінету косметолога з постійними чистками пір… Але гідрофільна олія справді змінила моє життя.

Це такі косметичні продукти на олійній основі, які розчиняють сальні пробки, кератинові нитки, будь-яку декоративну косметику.

Гідрофільна олія необхідно наносити на суху шкіру, розподіляючи продукт по обличчю легкими масажними рухами.

Я люблю в цей момент зробити лімфодренажний масаж хвилин 5, приділяючи особливу увагу проблемним зонам: лоб, ніс, підборіддя та щоки. Просто масажую шкіру круговими рухами від периферії до центру.

Такий спосіб я вже розповідала вам у попередніх статтях, а навчила мене цьому одна знайома кореянка. Вони мають цілу методику, яка дозволяє дуже добре очистити шкіру: 2 хвилини на гідрофільне масло, хвилина на очищення обличчя пінкою і ще 2 хвилини на догляд з пілінг-падами. Але моя шкіра від такого впливу стає дуже чутливою, тому я адаптувала її.

Гідрофільна олія чудово допомагає очистити пори. Якщо в цей момент ви робите масаж, можна візуально підтягнути овал обличчя за рахунок лімфодренажного масажу. Як його робити я теж показувала багато разів, просто замість скребка використовую свої руки.

Гідрофільна олія ми змиваємо водою. При контакті з вологою масло емульгується і перетворюється на легке молочко, яке забирає всі забруднення і змивається разом з водою. Для того, щоб остаточно завершити очищення, можна використовувати пінку для вмивання або гель.

Шкіра просто сяє здоров'ям і красою: простий спосіб привести пористу, зрілу шкіру до ладу

Крок 2

Говорячи про очищення шкіри, багатьом з нас спадають на думку всілякі глиняні маски для обличчя.

Вони дійсно є чудовим способом очистити шкіру, звузити пори та підтягнути овал обличчя. У кожного виробника існують рекомендації щодо часу процедур, але оптимальним вважається 7-10 хвилин.

Краще глиняні маски працюють на розпареній шкірі, тому найчастіше відносяться до вечірнього догляду.

Глиняні маски добре звужують пори, регулюють виділення сала. Шкіра після використання менше виділяє себума.

Після чого можна використовувати свій улюблений зволожуючий тонік та сироватку. Особисто після такого очищення роблю компреси з ватних дисків, які рясно змочені тоніком. Це дозволяє заспокоїти шкіру та зволожити її, при цьому не забиваючи пори.

Можна використовувати зволожуючі есенції на основі гіалуронової кислоти. Але після такого догляду краще уникати агресивних препаратів на кшталт кислот для ексфоліації шкіри.

Після таких процедур догляду шкіра стає гладкою, пори стають менше і не так сильно кидаються в очі. Кератинові нитки практично непомітні.

Шкіра просто сяє здоров'ям і красою: простий спосіб привести пористу, зрілу шкіру до ладу

Як довго тримається результат?

Насправді все залежить від багатьох факторів: погода, цикл та навіть харчування. За ідеальних обставин моя шкіра виглядає добре в районі тижня. За певних днів у циклі я очищаю шкіру частіше, оскільки секреція сальних залоз стає активнішою. Як ви знаєте, залежно від циклу наша шкіра може змінюватися. Це зумовлено гормональними змінами.

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *