Принципи роботи з яскравими тінями та як уникнути брудного макіяжу очей

Ви, напевно, теж любите робити яскраві макіяжі влітку. Хоча б один раз за сезон рука мимоволі тягнеться до яскравих палітри. У такий момент ми часто ставимо собі питання: “як використовувати яскраві відтінки в макіяжі?”, “Чи вийде у мене гарний макіяж?”.

Насправді в роботі з яскравими відтінками немає нічого складного, та й загалом макіяж не повинен бути складним, ми ж не прагнемо потрапити на «Невські береги».

Сучасні тренди давно пішли від пташок, бананів та інших макіяжних метаморфоз.

Тож сьогодні ми поговоримо про простий градієнтний макіяж та основні принципи роботи з кольором, для більш детальної інформації про градієнтний макіяж читайте https://kite.od.ua/.

Принципи роботи з яскравими тінями та як уникнути брудного макіяжу очей

Простий градієнт – ідеальний варіант для новачка

Якщо ви хоч раз робили собі макіяж, то ви напевно знаєте, що існує градієнт від світлого до темного. Це коли ми створюємо м’яку тушовку коричневих тіней за допомогою бежевих світлих відтінків.

Все дуже просто. Аналогічно ми можемо використовувати і 2 яскраві відтінки для створення незвичайного літнього варіанту макіяжу.

У цьому нам допоможе колірне коло Іттена та аналогові відтінки в ньому.

Якщо ми будемо використовувати відтінки, які розташовані поруч, то наш макіяж не буде брудним. Так як аналогові відтінки при змішуванні дають додатковий перехідний відтінок, а не йдуть у коричневий. Наприклад, якщо ми змішаємо протилежні червоний і зелений, в результаті у нас вийде коричневий відтінок.

Але якщо ми почнемо рухатися строго кольоровим колом і використовувати близькі кольори, то в результаті ми отримаємо чистий прикордонний відтінок, який зробить наш градієнт м’якшим. Наприклад, якщо ми почнемо змішувати блакитний і зелений, то перехідний відтінок у нас вийде бірюзовий або близько того.

Для створення елементарного градієнта з двох кольорів краще використовувати відтінки в одному температурному діапазоні. Холодні з холодними, теплі з теплими.

Якщо ви звернете увагу на центр кола, то помітите, що у нас є 3 кольори: червоний, синій і жовтий. Якщо використовувати пару цих відтінків у макіяжі, ми теж зможемо отримати чистий перехідний колір.

Ми можемо переступати відтінки, або використовувати все колірне коло, але рухаючись послідовно. Червоний ми можемо легко втушувати у фіолетовий, а фіолетовий вивести у синій.

Градієнти можуть бути зовсім різні, вертикальні чи горизонтальні, з негативним простором або об’ємною тушовкою.

Принципи роботи з яскравими тінями та як уникнути брудного макіяжу очей

Дуже добре яскравий градієнтний макіяж поєднується з графікою: стрілки будь-яких відтінків, всілякі лінії та незвичайні елементи у вигляді страз або блискіток.

Цього сезону досить багато з’явилося цікавих трендів у макіяжі, куди добре вписується вміння будувати гарний градієнт.

Якщо ця тема вам цікава, то в наступній статті ми поговоримо про компліментарні відтінки та способи використання їх у макіяжі.

Залишу вам ресурс з добіркою градієнтів для натхнення. Там можна подивитися як змішуватимуться між собою різні відтінки і який приблизно результат може вийти. У роботі я досить часто вдаюсь до сучасних технологій і дивлюся незвичайні поєднання та можливості їх компонування у макіяжі.

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *